miercuri, 5 noiembrie 2008

Rupe-o

Probabil ca va intrebati cine rupe ce, si de ce?

Nu stiu si chiar daca as sti tot nu v-as spune. Ideea este cu alta, anume faptul ca nu o rupi. De ce n-o rupi, nu-mi pot da seama si probabil ca nici tu, cititorule, nu realizezi. Probabil pentru ca o rupi fara sa constientizezi exact cauzele actiunii tale si pentru ca esti incapabil sa prevezi consecintele ruperii in cauza.



Dupa cum probabil ati intuit, postul acesta este dedicat cocalarilor. Dar nu oricarei natii de cocalari, nu-nu! Acest post il dedic cocalarilor de ultima spetza, cu mult sub scuipatorii de seminte in parcul copou sau a "grafferilor" care mazgalesc de-amboule stalpi, banci, panouri, tramvaie si autobuze, grafferi care -daca tot am pomenit de ei- sunt oameni destul de prosti, nereusind sa creeze nimic frumos, multumindu-se sa mazgaleasca tot ce prind doar ca sa o faca. asta e doar prost-gust, nu e misiunea unui graffer. in fine... revenind.

Cum spuneam, acest post este dedicat cocalarilor care se iau de fetele singure/sau nu, noaptea/sau nu, pe strada/sau nu.

Aceste exemplare de cocalarism(care inglobeaza prost-gust, prostie crasa, prostie simpla, lipsa de maniere, jeg intelectual-putoarea umana, intr-un cuvant) apar in toate cartierele, fie ele centrale sau de periferie. Ii puteti observa la orice ora, in orice zi, luandu-se de cate o domnisoara care merge, speriata spre facultate. Scuza lor ar fi ceva in genul "Pai daca ea se imbraca in fustita, normal ca ma iau de ea!" pentru ca mai mult nu ii duce capul.

Sunt curios cum un om care poseda un BMW sau un Mertz' poate fi atat de prost incat sa opreasca langa o donshoara, sa parcheze pe trotuar si sa o claxoneze sau sa coboare geamul si sa-i spuna tot felul de cuvinte obscene? Dar nu ma mira. Cum nu ma mira nici faptul ca sunt batrani care umbla prin parcuri si soptesc adolescentelor cele mai perverse fantezii cu putinta sau faptul ca muncitorii inca vorbesc porcos cand trec fetele pe langa santierul unde lucreaza cu burta de bere si mainile galbene de nicotina.

Nu de multe ori am auzit de povesti in genul celor de mai sus de la diverse prietene... am ramas masca pentru ca de asta chiar nu aveam habar. Nu realizasem cat de des sunt supuse fetele/femeile la astfel de comportamente jegoase din partea unor marlani in viata de zi cu zi. Si asta e ceva obisnuit in viata unei fete. O hartuire constanta, zi dupa zi dupa zi, fie ca e lumina afara sau intuneric, mereu exista macar un grup de cocalari gata sa-si etaleze talentul in vrajitul fetelor ca apoi, dupa ce au fost respinsi, ignorati, sa povesteasca mai departe ca ce tari sunt ei.

Tot ce puteti face este sa luati atitudine. Data viitoare cand niste specimene de genul se iau de o fata sa-i spuneti cat e de prost, eventual sa-i dati o jumate de palma de sa-i sara gelu' din cap ca poate asta i-a incetosat mintea. Daca vedeti pe vreun rapan dintr-asta de om ca ia o fata oarecare de pe strada si o strange la piept si-i zice ceva in ureche da-i un pumn in bot, zi-i ca-i prost, fa ceva!

Ignorand problema nu rezolvi nimic.

4 comentarii:

mdu spunea...

Tare post !!! si eu am raca pe cei cu low IQ adik cocalari , fitzoshi si m....Aleluia Rzv o:-)

Corasla spunea...

uuu, primul meu comentariu.

mersi shukar.

Vasile spunea...

foarte bine zis ;)
aceasta noua specie de prostie chiar nu-si are locul printre oameni

Anonim spunea...

Eu n-o sa zic nici "ce tare esti, imi lasi si mie id-ul tau de mess?", nici "da frate, zi-le!"
Iti dau doar un comment in plus sa te simti bine...de la Arlechin.